RADIO HELSINKI MAGIC FOREST

radiohelsinkimagicforest 2.jpg

PE 12.10.


16-18 Fedja Kamari X Roobertin Herkku
Radio Helsingin taajuudelta ja Töölön Ketterästäkin tuttu Fedja Kamari tarjoaa taikametsässä karkkia, keskustelua ja musaa.

18-19 Maria Veitola
Maria Veitolan kanssa kurkistetaan tulevaisuuteen Uno-korttien välityksellä, pelataan Unoa sekä kuunnellaan tunnelmaan sopivaa musiikkia!

19-21 Laura Friman
Laura Friman järjestää runojen repimistyöpajan Revi se -kirjan hengessä! Vieraana kirjailija Kaisa Happonen.

21-00 Mikko Mattlar
Mikko Mattlarin DJ-setti pitää sisällään suomalaisen 1970-1980-lukujen diskon ja elektronisen musiikin klassikkoja ja harvinaisuuksia Synteettinen Suomi -klubin hengessä. Svart Records julkaisi Satan In Love - ja Dance For Your Life -albumit viime keväänä.

00-03 Bifu & Meri
Bifu ja Meri kutsuvat taikametsään kotibileisiin! Kuvittele, olet eksynyt kotibileisiin etkä ole ihan varma onko se siistiä vai kuumottavaa. Siistiä tietenkin!

03-06 Avantgardeyö: Surinaa ja pulputusta
Aamun taikametsään tuo Matti Niveksen Avantgardeyö-valinnat. Jos juhliminen alkaa tuntua jaloissa, niin tule heittämään ne kattoon ja uppotumaan surinaan ja pulputukseen.LA 13.10.


12-14 Njassa x Ystäväklubi
Taikametsän aamun käynnistää Njassa!

14-15 Maria Veitola
Maria Veitolan Uno-tunti jatkuu! Haluatko kurkistaa tulevaisuuteen? Pelata Unoa kavereiden kanssa? Vai joutua musiikin vietäväksi? Kaikki tämä onnistuu taikametsässä!

15-17 Radio Helsingin aamut: Arto & Anna
Radio Helsingin aamujen Anna ja Arto virittävät taikametsäläiset foliohattufiiliksiin. Luvassa foliohattutyöpaja ja muuta avaruuskohinaa. Vieraiden kera jutellaan gammasäteilystä sekä nykypäivän foliohattudesigneista.

17-19 Vilunki 3000 x Make Your Mark Galleria
Muutaman vuoden takainen Vuoden graafikko ja taiteilija Vilunki 3000yhdistää voimansa Make Your Mark Gallerian kanssa TÄGI-arvonnassa! Onnetar arpoo Sinulle kirjaimet, joita yhdistellä.
Mitä teet kun yhdistelmiä on satoja, ellei tuhansia?! Millainen on juuri sinun S-kirjaimesi? Onnistuuko paksu F, U, tai K? Tule toteuttamaan villitkirjainyhdistelmäfantasiasi mustalla tussilla suoraan GalleryArtPrint-tyyppiselle paperille.

19-21 Paskalista-live: Ari Peltonen & Homepalli
Paskalista-ohjelmasta tutut Ari Peltonen & Homepalli vetävät ei-koko perheen show’n. Luvassa paskaa musiikkia levyltä ja mesoamista mikin välityksellä. Lisäksi livemusiikkia: Homepalli huokailee herkän kauniita tulkintoja Junnu Vainion rasvaisimmista pornobiiseistä ja Duo Peppu esittää historiansa ensimmäisellä keikalla Paskalista-klassikoita. Shit happens!

21-00 Taika Mannila
Taika Mannilan Magical Dream Hotel -DJ-setti luo taikametsään unelmien hotellin äänimaailman.

00-03 Mellow Yellow
Mellow Yellow Club käy b2b:n avulla keskustelua ja sukeltaa erilaisia mielenmaisemia kuvastavaan musiikkiin. Se käsittelee puheen ja musiikin kautta naiseutta, ruskeutta, ihmissuhteita, uraa ja itsetuntoa. Se kannustaa pysähtymään, tutkiskelemaan ja tanssimaan.

Magic Forest world created by Studio Plenty.