vanuke.png

VANUKE

VanUke on Vantaan Aikuisopiston piirissä toimiva ukuleleyhtye, joka on perustettu vuonna 2018. Sen jäsenet ovat monipuolisen musiikkitaustan omaavia kokeneita musiikin harrastajia, ja yhtyeen soitinvalikoimaan kuuluvat erilaiset ukulelet banjolelesta bassoon sekä vapaalehdykkä- ja rytmisoittimet sekä laulu. VanUke:ssa soittaa ja laulaa enimmillään 15 henkilöä.

Yhtyeen ohjelmisto on monipuolinen ulottuen havaijilaismusiikista suomalaisiin kansanlauluihin ja hittikappaleiden cover-versioihin.

Orkesterin johtaja FM Timo Haapala on pitkän linjan muusikko, säveltäjä, laulaja ja multi-instrumentalisti. Yhtyeitä, joissa hän on vaikuttanut, ovat muiden muassa Helsingin Balalaikkaorkesteri, UkEt ja Ukulele Express.

Ukulele orchestra VanUke was founded in 2018 and it operates as a course in Vantaa Adult Educational Institute. The members are experienced amateur musicians. The instruments in the band include various ukuleles, harmonica, rhytm instruments and naturally vocals. The band has maximum 15 members.

VanUke plays diverse music from Hawaiian and folk music to cover versions of hit pieces.

The Conductor of VanUke, Mr. Timo Haapala, M.Sc., is multi-instrumentalist, singer and composer. He has played for instance in the following bands: Helsingin Balalaikkaorkesteri, UkEt and Ukulele Express.